You are here

Nieuwe functies toegevoegd aan de intelligente actuatoren van IQ3 Pro

We zijn verheugd om nieuws te delen over enkele verbeteringen die ROTORK heeft aangebracht aan de IQ3 Pro-reeks intelligente actuatoren.

De nieuwste functies zijn onder meer hogere snelheden voor de IQT3F Pro elektrische modulerende actuatoren, onafhankelijke open/dicht-snelheden voor zwenkaandrijvingen en de toevoeging van gesloten-lusregeling voor multi-turn- en zwenkaandrijvingen.

  • Optioneel verhoogde snelheid voor de IQT3F Pro elektrische modulerende actuatoren is beschikbaar voor de maten 50, 100 en 125. Instelbare snelheid, inclusief een langzame modus voor nauwkeurige positionering en een hogesnelheidsoptie waar hogere snelheden vereist zijn, geschikt voor smoorkleptoepassingen.
  • Dankzij onafhankelijke open/dicht-snelheden voor zwenkaandrijvingen kunnen klanten snelheidsinstellingen configureren voor rotatie met de klok mee en tegen de klok in.
  • Gesloten-lusregeling omvat aan-uit/bang-bang-regeling of PID-regelingsmethodologieën in het assortiment. Multi-turn niet-modulerende IQ3 Pro-actuators gebruiken een setpoint-positioneringsmethode die bekend staat als "bang-bang", terwijl part-turn IQT3 Pro- en multi-turn IQ3M Pro-actuators de PID-regeling met gesloten lus gebruiken.
  • Deze verbeteringen gaan niet alleen over functies; ze gaan over het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden voor uw processen. Biedt efficiëntiewinst, bediening op maat en verbeterde prestaties – allemaal binnen handbereik.

 

Om u te helpen deze verbeteringen beter te demonstreren, heeft ROTORK een video gemaakt die een diepgaand inzicht geeft in de verbeteringen en hoe deze uw activiteiten ten goede kunnen komen.

Bekijk de video hier : Rotork IQ3 Pro additional features – January 2024

 

Verkrijgbaar bij PRODIM Industrial Valves & Automation!

Klaar om de verbeterde mogelijkheden van de IQ3 Pro te verkennen? Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze experts voor een exclusieve walkthrough. Of u nu een huidige gebruiker bent of onze intelligente actuatoren voor het eerst verkent.

Ons team begeleidt u graag door deze updates, beantwoordt al uw vragen en bespreekt hoe de IQ3 Pro-reeks kan worden afgestemd op uw vereisten.

Mis de kans niet om een revolutie teweeg te brengen in uw activiteiten met IQ3 Pro – de intelligente actuator die nieuwe normen blijft stellen!

Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst in België en Nederland.

 

 

PRODIM Industrial Valves & Automation is uw specialist inzake industriële afsluiters en automatisatie in België.

Meer over ons ROTORK gamma vind je hier.

Contacteer ons voor meer info.